Whocopied.me protects this content

Insekter

Elektroniske skræmmere har været på markedet i rigtig mange år. De er yderst let at teste på dyr og insekter i lukkede miljøer. Vores leverandør har over 10 års erfaring med denne type produkter, certificeret, patenter, og sælger mange mange tusinder af disse hvert år. Så vi har slet ingen tvivl om at produktet virker som producenten foreskriver.

ForsvindFugl fører en række elektroniske skadedyrsskræmmere og insektskræmmere. Disse udsender ultralyd vi mennesker ikke opfatter, men som over tid rammer skadedyr og insekters centralnervesystem. 

 

Virker elektroniske skræmmere? Det korte svar er JA. Teknologien er blevet udviklet og finpudset et halvt århundrede nu. ForsvindFugls elektroniske skræmmere er meget populære. Langt langt hovedparter formoder vi er tilfredse kunder, for vi har aldrig hørt andet.

Foruden skadedyr skræmmer samme produkter også insekter.

Listen af insekter er nærmest utømmelig, men her er et udvalg af nogle af de mest almindelig insekter vi mennesker ikke bryder os om indenfor eller i vores vægge:

 

Bier og humlebier

hvepse

Fluer

Myg/stankelben

Væglus

Biller

Kakelakker

Myrer

IKKE edderkopper

...

 

ForsvindFugl fører også en række forebyggende insektprodukter i form af armbånd og hårelastikker. Disse diskrete armbånd og hårelastikker til børn og voksne er effektive imod særligt myg.

Fælles for dem er at de indeholder 100% naturlige ekstrakter og olie.

Selvom disse er 100% naturlige, er der dog tale om en koncentration, hvorfor man ikke kan udelukke at de i sjældne tilfælde kan de give allergiske reaktioner. Skulle de være en af de meget få uheldige, så anbefaler vi du straks stopper brugen af produktet. Saltvand findes også i rigelige mængder i natur, men vi mennesker bliver også dårlige ved at indtage for meget salt havvand.