Whocopied.me protects this content

Mus

Rotter og Mus er ikke venner af huset. De gør ikke noget godt. 

ForsvindFugl vil hellere forebygge rotter eller mus overhovedet kommer ind på områder vi mennesker ikke ønsker det.

Derfor er en elektrisk rotte- og museskræmmer en løsning

 

Virker elektroniske skræmmere? Det korte svar er JA. Teknologien er blevet udviklet og finpudset et halvt århundrede nu. ForsvindFugls elektroniske skræmmere er meget populære. Langt langt hovedparter formoder vi er tilfredse kunder, for vi har aldrig hørt andet.

 

Hvorfor er det vigtigt at skræmme mus og rotter væk?
Det er det fordi det er vaske ægte skadedyr! – De larmer om natten mens vi sover – forstyrrer vores søvn, de vandaliserer hjemmet, gnaver i alt og æder vores mad. Alt sammen til stor gene for vores velbefindende.

Sidst men ikke mindst så spreder rotter virus, som kan inficere os som mennesker og især små børn og babyer.

Gnavere udgør også en direkte fare for vores hjem og sundhed, idet de ikke er blege for at bide i elkabler. Det kan forårsage kortslutninger, men i værste falde starte en brand.

Rotte og muse skræmmeren er effektiv fordi ultralydene angriber nervesystemet hos rotter og mus. Det giver rotter og mus så stor og voldsom smerte, at de med tiden vælger at flygte fra stedet de bor. De vil lade mad og drikke være og helt enkelt forlade boligen de bor i.


ForsvindFugl udvælger og sammensætter selv de bedste kvalitetsvarer vi kan finde. Vi anvender oftest de samme leverandører fordi vi kender deres produkter og kvalitet. Men forretningen er også i en fase, hvor vi udvider sortimentet løbende, hvorfor nye producenter er nødvendige. Vi er kritiske i udvælgelsen af disse, stiller mange tekniske spørgsmål, og tjekker deres ry efter i sømmene. Således vi kan være garant for alle de produkter vi formidler.