Whocopied.me protects this content
Elektronisk muse- og insektskræmmer (medium model) Elektronisk muse- og insektskræmmer (medium model) Elektronisk muse- og insektskræmmer (medium model) Elektronisk muse- og insektskræmmer (medium model)

Elektronisk rotte- og museskræmmer (stor model)

269,00 DKK

Elektronisk rotte- og museskræmmer (stor model)

 

 

Effektive og kraftig elektronisk skræmmer

Rækkevidden er mest effektiv i et åbent miljø! (vægge, døre, etager, møbler, snørklede gange m.v. vil mindske effekten kraftigt)

Skræmmeren er et dual-action produkt idet denne benytter både klassisk ultralyd og den nyere udviklede savtandsbølger.

Ingen gift eller forurening, altså en miljøvenlig og human løsning

Du sætter det direkte i din stikkontakt (110-230v) og tænder. Produktet er hurtigt at indstille.

Det er aldrig for sent! Er dit hjem blevet beboet af mus, rotter, og insekter vil dette produkt efter få ugers brug, drive dem til at opgive deres rede eller bo. Deres centralnervesystem nedbrydes.

Skræmmeren er beregnet til indendørs brug. Bruger man den alligevel udenfor, bør den sidde et sted ude af rækkevidde for nedbør.

 

Skadedyr:

Produktet er designet til at skræmme rotter, mus, myg, og kakerlakker væk fra din ejendom.

Derudover har produktet også en effekt på mider, væggelus, lopper, myrer, edderkopper, silkeorm, og møl med flere.

 

Tekniske specifikationer:

Ultrasonic wave mode 1:25Kflz-55Kflz (mus og andre gnavere)

Ultrasonic wave mode 2:23Kflz-55Kflz (myg)

Ultrasonic wave mode 3:23Kflz-55Kflz (kakerlakker)

Bionic wave mode 4:10Kflz -50Kflz (alle uønskede skadedyr)*

Input voltage:AC110V-230V/50-60flz Power:≤3w

* Såkaldte savtandsbølger. Rummet/området tilrådes at være forladt når denne er aktiv. Bør kun vælges i perioder hvor der ikke er nogen personer og husdyr i nærheden, fx når du er på arbejde. Højt og dækker hele bølgespektret. Særligt effektivt mod mus.

 

Placering:

Placering af skræmmeren er væsentlig for at opnå et optimalt og effektivt resultat. Der er også forskel på optimal placering alt efter hvilket skadedyr du vil ramme.

Produktet placeres altid i et hjørne eller på en væg. Aldrig midt i et rum.

Placér aldrig skræmmeren bag ved møbler, gardiner o.l.

20-30cm over gulvhøjde ved mus/rotter

80-100cm ved myg og andre flyvende insekter

Generelt gælder det om at produktet er rettet så præcist som muligt imod det du søger at skræmme.


 

Virker elektroniske skræmmere?

Det korte svar er JA. Teknologien er blevet udviklet og finpudset i over et halvt århundrede nu. ForsvindFugls elektroniske skræmmere er meget populære. Hovedparten formoder vi er tilfredse kunder, for vi har aldrig hørt andet. Vi glæder os hver gang en kunde skriver og fortæller om deres oplevelser.

Jamen hvordan virker de? Ultralydsskræmmere udsender lydbølger, der forstyrrer skadedyrs nervesystem eller kommunikation. Det medfører ubehag, utilpashed og utryghed, hvorfor de vil søge væk og holde sig fra de afdækkede område. Du kan opleve en øget aktivitet blandt mus og rotter efter de første 3-5 dage. Dette er en normal reaktion, fordi ultralydbølgerne begynder at forstyrre dem.

 

ForsvindFugl anbefaler flere enheder til en ejendom for at dække hele bygningen

For det er ikke meget ved blot at drive de ubudne gæster i sikkerhed i den anden ende af bygningen. Overlapninger gør slet ingenting, virker kun endnu kraftigere i de områder.

Derfor tilbyder ForsvindFugl naturligvis også mængderabat på produktet:

Ved køb af 2 styk 259kr per styk - SPAR 20KR!

Fra køb af 3 styk 249kr per styk - SPAR FRA 60KR!

 

Bemærk at dette er et produkt rettet imod skadedyr og insekter

Husdyr og kæledyr. Ultralydene har ikke effekt på fugle, hvorfor undulater, papagøjer, høns, gæs osv. vil ikke blive generet.

Holder du hamster eller andre gnavere, vil disse ligesom mus og rotter blive generet, hvis indenfor produktets virkningsområde. Samme gælder hunde og katte. Du skal derfor sørge for at dine kæledyr har mulighed for at forlade området/rummet når enheden er aktiv. Man må på ingen måde spærre disse inde i et rum med en aktiv enhed. Dine kæledyr vil helt naturligt holde sig på behørig afstand af en aktiv enhed. Diss vil således ikke blive skadet eller generet sålænge de har mulighed for at  forlade det aktive område. De vil helt af sig selv trække væk til de ikke længere er generet heraf. Samme gælder såfremt du har en tændt enhed i en stald, lade, garage, hønsehus m.v. Kæledyrene vil helt af sig selv holde sig i en radius udenom, alt afhængig af hvilken produkt, placeringen og bygningskonstruktionen.

Særligt om denne enhed. Undgå at anvende indstillingen bånd 2 hvor mennesker opholder sig fast. Du vil hurtig få en fornemmelse af hvordan produktet påvirker gnavere ved denne indstilling. 

Vores rotte- og museskræmmer er naturligvis CE mærket.

  • På lager
  • Leveringstid: 20. januar 2024

Spørgsmål

Skriv dit spørgsmål her, og vi vender tilbage hurtigst muligt pr. mail:

Relaterede varer

Populært lige nu

Populært i Rotter

Populært i Mus

Populært i Insekter

Andre kiggede på

 

<script>(function(){var o=document.createElement('script');o.type='text/javascript';o.async=true;o.src='https://pricetag.viabill.com/script/MIE%2BQN1n85M%3D';var s=document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(o,s);})();</script>

 

Temaet mangler filen klaviyo_add_to_cart.html for at kunne vise indholdet.