Drager/hobby

Drager til hobbybrug

 

HUSK AT BLÆSEVEJR ER DRAGEVEJR:-)

 

Hvorfor fører ForsvindFugl drager til hobbybrug?

ForsvindFugl har i forevejen adgang til nogle af verdens bedste producenter af skræmmefugle/mågeskræmmere. En skræmmefugl er en advanceret drage - designet til ikke kun at ligne af udseende, men også at efterligne en rovfugls konturer og kendetegn. Så vi tænker, at kan man designe og producere en effektiv, robust og flot skræmmefugl, kan man også finde ud af at sætte en god kvalitetsdrage til hobbybrug sammen.

Og fordi vi kan bestille det samme steder opnår vi også nogle lidt bedre indkøbspriser og besparelser på fragt. Derfor kan vi levere kvalitetsdrager til rimelige priser. 

Leder du efter den billigste drage på markedet, finder du den ikke her. Men leder du efter den billigste kvalitetsdrage til hobbybrug, så har vi et par rigtig gode bud nedenfor.

Hold øje med denne kategori, vi udvider løbende...

Er du på jagt efter en særlig type drage eller udseende, så skriv endelig. Måske vi kan finde den til dig og andre kunder.

 

Vi anbefaler du bruger din drage ved let til middel vind. Og ikke hvilken som helst vind. Jævn vind er klart at foretrække. Vind med mange eller kraftige vindstød er ikke egnet dragevejr, fordi din drage taber højde straks vindstødet aftager, og ofte ikke er i en gunstig position når et nyt vindstød sætter ind.

 

Vores kunder er vilde med ForsvindFugls drager, hvorfor vi for at imødekomme dette behov lige har udvidet med 5 nye drager. Vi oplever stigende efterspørgsel. En af dragerne er helt udsolgt - ja vi tømte en leverandørs lager helt for denne drage. Denne er bestilt, men ventes først tilbage i februar. Heldigvis har vi masser af andre fede drager på lager til Jer alle.