Whocopied.me protects this content
32m ekstra line med håndtag til drager Husk altid en ekstra line når du tager ud med dragen

Line til drage

25,00 DKK 22,50 DKK

Line til drage

 

Har du husket en ekstra line til din drage?

Det er nemlig smart at være forberedt på at du kan være så uheldig at din line giver op og springer.

Og hvem gider have bevæget sig afsted, måske kørt ganske langt for den perfekte vind i den helt rigtige atmosfære for at lege med sin drage, og så at opleve din drage flyver afsted med halvdelen af linen. Ja måske den flyver ud over havet eller ind i en skov - og væk var den drage...

Liner til drager bliver slidt. Linen er den sliddel du belaster mest, og derfor ofte først skal udskiftes. Slidet starter allerede ved opsætningen af dragen når du slækker linen (nogle gange meget hurtigt), det største træk på linen sker naturligvis når dragen leger på himlen, og igen når dragen skal eller falder ned og linen lander på jord, beplantning, buske, træer og meget andet.

Hvornår er en line slidt? Din line er slidt, når den er tyndere på nogle områder, begynder at flosse eller trevler nogle steder, eller begynder at dele sig i flere liner midt på linen.

Jovist, du kan lappe en line med en knude - det kan da måske også holde et stykke tid. Men en knude kan springe gå op, og vil være et svagt led på linen. Og hvad så med den næste og den næste gang. Der er også den hage ved knuder, at de ja netop er hager - modhager. For tænk på når du slækker linen når dragen skal til vejrs. Den raser afsted i din hånd/handske og potentielt rive noget itu på vejen.

DERFOR anbefaler ForsvindFugl:

  • Skift din drageline når den begynder at se slidt ud
  • Ikke binder knuder på linen
  • Så har du den bedste chance for også at få din drage med hjem igen.

 

Her kan du få en robust backup line i nylon inklusiv standard håndtag til billige penge, så hvorfor ikke være forberedt, og forlæng din kvalitetstid med din drage.

 

Længde på linen er ca 32 meter lang 

Materiale: Nylon og plastik

  • På lager

Spørgsmål

Skriv dit spørgsmål her, og vi vender tilbage hurtigst muligt pr. mail:

Populært lige nu

Populært i Drager/hobby

Andre kiggede på