Mågeskræmmer Modeller

ForsvindFugls mågeskræmmere er i høj kvalitet. Testet i markedet i mange år.

Vi har 4 pakker med komplette sæts til dig: Classic, Classic+, Heavtý duty, og Premium

Sammenligningsoversigt klik HER.

Alle 4 kommer i forskellige længder til at opfylde dine behov.

Hver sæt indeholder teleskopstang, jordspyd, og skræmmefugl. Med medfølgende vejledning kan du være klar på 5 minutter.

Klik HER! Monteringen er nem og hurtig.

Priserne på ForsvindFugl er skarpe uden at gå på kompromis med kvaliteten. ALLE vores priser ligger under markedsniveauet. 

Sidst men ikke mindst, kan du se ForsvindFugls dokumentation for kvaliteten af teleskopstængerne til vores mågeskræmmere HER 

En mågeskræmmer burde hedde en fugleskræmmer, for den virker ikke kun mod måger, men alle slags fugle! Råger, krager, skader, duer, men også havens fugle.

ForsvindFugl udvælger og sammensætter selv de bedste kvalitetsvarer vi kan finde. Vi anvender oftest de samme leverandører fordi vi kender deres produkter og kvalitet. Men forretningen er også i en fase, hvor vi udvider sortimentet løbende, hvorfor nye producenter er nødvendige. Vi er kritiske i udvælgelsen af disse, stiller mange tekniske spørgsmål, og tjekker deres ry efter i sømmene. Således vi kan være garant for alle de produkter vi formidler.

Mangler du en reservedel til din skræmmefugl eller teleskopstang, så kontakt os endelig på info@ForsvindFugl.dk, med beskrivelse og gerne billeder. Vi har mange reservedele på lager, men vanskeligt at kategorisere herinde på en overskuelig måde. Vi vender hurtigst muligt tilbage om vi kan hjælpe dig og et tilbud på en pris for delen.

 

Du kan altid kontakte os, hvis du har spørgsmål:

  • Ring eller SMS på 2875 8899
  • E-mail os på info@forsvindfugl.dk

 

Erhverv/offentlige kunder der ønsker at betale via faktura eller e-faktura

 - Husk at anføre CVR nr/ EAN nr.

 - Vælg Faktura eller EAN som betalingsmetode.