Whocopied.me protects this content
Mølfælde pakket ud og klar Klisterfælde mod mel/frømøl fuld af møl Klisterfælde mod mel/frømøl kan også lide bananfluer Mølfælderne er forseglet i lufttæt alufolie der holder feromonerne effektive i årevis Mølfælden er let at opsætte Klisterfælde mod mel/frømøl kan også fange bananfluer

Mølfælde mod melmøl og frømøl

25,00 DKK

Mølfælde mod melmøl og frømøl

Klisterfælde til melmøl og frømøl. Fælden er giftfri og tiltrækker møl (hanner) ved at udsende feromoner, der er designet til at lugte som hunnernes duft. Herefter lokkes parringsvillige hanner til fælden, som så fanges af fældens klæbrige overflader. Fælden forhindrer dermed effektivt møllenes formering.

Du kan aldrig vide dig helt sikker eller undgå risikoen for mel eller frømøl, for de kommer ind i boligen via din madvarer.

 

Melmøl (Ephestia Kuehniella)

Frømøl (Plodia Interpunctella)


Pakke med 1 fælde

 

1-5 fælder á 25kr

>6 fælder á 20kr

 

Bemærk at denne fælde kan både stå på vandret overflade eller hænge på en snor.

 

Ekstra bonus: Denne fælder tiltrækker også bananfluer. Se billeder taget efter et par dage i vindueskarmen.

 

Har du mad-møl?

Hvis du oplever møl i dit køkken, er det vigtigt at tage skridt til at bekæmpe dem og forhindre yderligere angreb. Her er tre tegn, der indikerer, at du har møl i køkkenet:

 

Møl svæver rundt: Du bemærker måske de voksne møl, der flyver rundt i køkkenet eller andre områder af din bolig.

Spind, larver eller levende insekter: Disse kan findes i kolonialvarer som mysli, mel, ris, nødder og lignende. Hvis du ser klistret spind eller hvide larver i dine madvarer, er det sandsynligvis møl.

Pupper: Disse kan hænge under lofter, i sprækker ved loftslister eller øverst i skabet. Pupper er et tegn på, at møllene har etableret sig i dit køkken.

Hvis du oplever disse tegn, er det tid til at tage skridt til at bekæmpe møl og beskytte dine fødevarer. Heldigvis er møl ikke farlige, men det er bedst at undgå dem i dit køkken.

 

Anvendelse: Mel og frømøl. Fælden placeres i køkkenet eller forådskamre, hvor man konstaterer møl er tilstede. Flyver der brunlige insekter eller opdager du klistreret spind i dit mel, gryn, mysli osv så har du et problem med møl.

Hvordan: Fælden lokker de flyvende hanner ind pga. Feromon. Limen fanger møllene. Feromonet ligger ovenpå limen.

Hvornår: Straks du opdager møl! Eller som forebyggelse i foråret (marts-april) hvor møl og klanner er mest aktive og leder efter fødekilder at lægge deres æg i. Møl vil dog formere sig hele året i opvarmede rum.

Hvor længe: Feromonet kan virke op til 90 dage hvorefter effekten vil være for ringe til fælden. Støv og varme vil også forkorte levetiden for aktivstoffet Feromon. Er der tale om relativt mange møl, skal man holde øje med hvornår fælden er fuld. Alefolien holder feromonerne intakte i årevis, så det tæller først når du bryder forseglingen.

 

Fakts om frømøl

Tofarvet frømøl (Plodia interpunctella) er en smuk lille sommerfugl, der ofte findes i husholdninger, butikker og fødevarevirksomheder. Her er nogle fakta om dette interessante insekt:

 • Udseende: Det voksne tofarvede frømøl har en kropslængde på typisk 0,7 til 1,1 cm og et vingefang mellem 1,5 og 2,0 cm. Vingerne er tofarvede: den forreste tredjedel er lysegrå, mens den nederste del af vingen har en varm rødbrun farve.

 • Føde: Larverne af tofarvede frømøl er de egentlige skadedyr. De kan ernære sig af en bred vifte af vegetabilske materialer. I husstande og lagerfaciliteter angriber de især morgenmadsprodukter, brød, korn, pasta, ris, rosiner, mel, krydderier, nødder og tørrede frugter. De kan endda findes i chokolade, kakao og pulverkaffe.

 • Bekæmpelse: Effektiv bekæmpelse af tofarvede frømøl handler primært om at fjerne deres æg og larver samt skabe ugunstige vækstbetingelser. Her er nogle trin til at bekæmpe dem:

  1. Flyt alle fødevarer ud af skabe og hylder og kontroller dem for infestation.
  2. Kassér alle angrebne fødevarer og smid skraldeposen ud i din affaldscontainer.
  3. Rengør alle skabe og hylder grundigt ved at støvsuge dem og tørre dem af med en klud fugtet med en blanding af lagereddike og økologisk pebermynteolie eller tea tree oil.
  4. Opbevar fremover alle fødevarer i tætlukkede beholdere.

 

Fakts om melmøl

Melmøl (Ephestia kuehniella) er ikke særligt almindeligt i danske hjem, men de findes oftest i bagerier og andre steder, hvor der er større mængder mel og kornprodukter. Hvis du har fundet møl i fødevarerne i dit køkken, er der sandsynligvis tale om tofarvede frømøl. Her er nogle fakta om melmøl:

 • Farver: Melmøl har lysegrå bagvinger med frynser langs bagkanten. Forvingerne er blygrå med mørke zigzag-formede tværlinjer og prikker. Larven er hvid, lyserød eller lysegrøn.
 • Størrelse: Larven er 15-19 mm lang, mens et voksent melmøl er 20-22 mm.
 • Føde: Larverne er de egentlige skadedyr, da de udelukkende æder af melet og tilsmudser det med deres afføring og spind. De foretrækker at lægge deres æg i mel, så deres larver kan ernære sig af melet. Udover hvedemel og andre melsorter kan de også leve af korn, frø, tørrede frugter, mandler, pasta og lignende.

 

Simpel fælde

Pak produktet ud af aluminium pakken

Fjern filmen på indersiden af produktet

Luk fælden sammen som en trekant for bedst mulige effekt

Placér fælden i garderoben, klædeskabet eller hvor du har observeret møl

Anvend gerne flere fælder samtidigt, men kun en fælde per skab eller med 5m imellem i rum

 

Er du kun interesseret i denne ene type vare og ikke andre produkter, så tilbyder vi gerne at sende varen per brev. Det reducerer fragtomkostningerne for dig. ForsvindFugl garanterer ikke Postnord overholder deres egne leveringstider!

Skal du bruge 1-2 pakker, kan du vælge porto til 25kr med B-brev eller Quick Brev til 35kr.

Du finder de enkelte brevtyper nederst i Leveringsmetode når du bestiller.

 • På lager

Spørgsmål

Skriv dit spørgsmål her, og vi vender tilbage hurtigst muligt pr. mail:

Attractant size
Attractant size

Andre der købte Mølfælde mod melmøl og frømøl købte også

Populært lige nu

Populært i Insekter

Andre kiggede på

 

<script>(function(){var o=document.createElement('script');o.type='text/javascript';o.async=true;o.src='https://pricetag.viabill.com/script/MIE%2BQN1n85M%3D';var s=document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(o,s);})();</script>

 

File is missing in theme klaviyo_add_to_cart.html to show content