Whocopied.me protects this content
Antimygge spiralarmbånd fås i 6 farver Antimygge spiralarmbånd Antimygge spiralarmbånd i stabel

Mygge spiralarmbånd

25,00 DKK

Anti myggearmbånd / hårelastikker til os, der får alle myggestikkene. LANG levetid.

 

 

Kender du det? Du er på ferie sydpå. Det er varmt og fugtig, du sveder selvom det er aften. Myggene sværmer omkring Jer, men det er dig der får alle stikkene. Og sydpå med lokale myg, hæver stikkene til dobbelt eller tredobbelt størrelse af normalt øv. Det ser frygteligt ud og klør.

Selvfølgelig behøver du ikke tage så langt væk for at armbåndet fungerer. Det kan naturligvis også med stor fordel anvendes i Danmark

Her er produktet til alle os med myggevenligt blod. Et diskret armbånd eller hårelastik der hjælper med at holde disse flyvende plageånder borte.

 

Armbåndet er elastisk så det passer både børn og voksne, kan også placeres på anklen. Det kan også med fordel anvendes som hårelastik for dem med hår til det. Man kan eventuelt med fordel anvende mere end et ad gangen.

Produktet til tilsat 100% naturlige ingredienser fra lavendel, eukalyptus, lemon og citrongræs.

 

Hvordan fungerer det? Armbånd udsender en duft myggene ikke bryder sig om. Denne duft vil naturligvis aftage efterhånden som de naturlige ingredienser opbruges. Det virker i 240 timer. MEN du kan sagtens forlænge denne levetid. Hvordan? Produktet kommer i en plastikpakning med lukkefunktion. Eller bare en hel almindelig lukkepose. Så snart du er færdig med at bruge det for aftenen/natten, så put armbåndet tilbage i posen, pres luften ud og luk igen. Lad ikke pakken ligge fremme i sollys. Nu holdes stoffet i posen. På den måde kan du få fornøjelse af produktets egenskaber i meget længere periode. Fx 40 dage a 6 timer. Efter de 240 timers effektivt brug, vil produktet forsat udsende en duft i en periode, men altså ikke nok til at holde myg på afstand.

 

Vejledning på dansk medfølger

 

Mål: 5,5cmX5,5cm

Tykkelse på spiral: 1,2cm

Farver:  Grøn, Gul, Lilla, Orange, lyseblå og Pink. OBS! Ingen sorte tilbage.

Materiale: EVA

Bortskaffelse: Genbrugsbeholder med plastik

 

Selvom disse er 100% naturlige, er der dog tale om en koncentration af disse, hvorfor man ikke kan udelukke at de i sjældne tilfælde de give allergiske reaktioner. Skulle de være en af de meget få uheldige, så anbefaler vi du straks stopper brugen af produktet.

 

Mængderabat ved køb af 3, 4, 5, eller fra 10 stk og op. FX SPAR 100KR VED KØB AF 10 STK!

 

Skriv eventuelt i kommentar feltet, hvor mange af hvilken farve!! Så vil vi forsøge at efterkomme. Ellers blander vi bare forskelligt.

 

Er du kun interesseret i denne ene type vare og ikke andre, så tilbyder vi gerne at sende varen per brev. Det reducerer fragtomkostningerne for dig.

Køber du max 5 pakker Mygge Spiralarmbånd, kan du vælge porto til 12kr med B-brev eller Quick Brev til 32kr.

Har du brug for 6-10 pakker Mygge spiralarmbånd, kan du vælge B-brev til 24kr eller Quick Brev til 32kr.

  • På lager
  • Leveringstid: 1-3 dage

Spørgsmål

Skriv dit spørgsmål her, og vi vender tilbage hurtigst muligt pr. mail:

Relaterede varer

Andre der købte Mygge spiralarmbånd købte også

Populært lige nu

Populært i Insekter

Andre kiggede på

 

<script>(function(){var o=document.createElement('script');o.type='text/javascript';o.async=true;o.src='https://pricetag.viabill.com/script/MIE%2BQN1n85M%3D';var s=document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(o,s);})();</script>

 

File is missing in theme klaviyo_add_to_cart.html to show content