Whocopied.me protects this content
Myggearmbåndet kommer i praktisk lukkeemballage for at holde på aktivstoffet når ikke i brug Grønt anti myggearmbånd Orange anti myggearmbånd Anti myggearmbånd i flere farver Anti myggearmbånd i flere farver Grønt anti myggearmbånd2 Gult anti myggearmbånd Lyserød anti myggearmbånd Orange anti myggearmbånd2 Turkis anti myggearmbånd

Myggearmbånd

25,00 DKK

Myggearmbånd - Anti myggearmbånd til os, der får alle myggestikkene.

 

Kender du det? Du er på ferie sydpå. Det er varmt og fugtig, du sveder selvom det er aften. Myggene sværmer omkring Jer, men det er dig der får alle stikkene. Og sydpå med lokale myg, hæver stikkene til dobbelt eller tredobbelt størrelse af normalt øv. Det ser frygteligt ud og klør.

Selvfølgelig behøver du ikke tage så langt væk for at armbåndet fungerer. Det kan naturligvis også med stor fordel anvendes i Danmark

Her er produktet til alle os med myggevenligt blod. Et diskret armbånd der hjælper med at holde disse flyvende plageånder borte.

Armbåndet kan justeres så det passer både børn og voksne, kan også placeres på anklen.

Produktet til tilsat 100% naturlige ingredienser fra lavendel, eukalyptus, lemon og citrongræs.

 

Hvordan fungerer det? Armbånd udsender en duft myggene ikke bryder sig om. Denne duft vil naturligvis aftage efterhånden som de naturlige ingredienser opbruges. Det virker i 72 timer. MEN du kan sagtens forlænge denne levetid. Hvordan? Produktet kommer i en plastikpakning med lukkefunktion. Så snart du er færdig med at bruge det for aftenen/natten, så put armbåndet tilbage i pakningen, pres luften ud og luk igen. Lad ikke pakken ligge fremme i sollys. Nu holdes stoffet i pakken. På den måde kan du få fornøjelse af produktets egenskaber i meget længere periode. Fx 12 dage a 6 timer.

 

Mål: 25cmX1.8cm

Farve: Blå, turkis, lysegrøn, lyserød, orange, og gul

Materiale: Tekstil

 

Selvom disse er 100% naturlige, er der dog tale om en koncentration af disse, hvorfor man ikke kan udelukke at de i sjældne tilfælde de give allergiske reaktioner. Skulle de være en af de meget få uheldige, så anbefaler vi du straks stopper brugen af produktet.


Vejledning på dansk medfølger


Mængderabat ved køb af 3, 4, eller fra 5 stk og op. FX SPAR 37,5KR VED KØB AF 5 STK!

 

Skriv eventuelle ønsker til farve i kommentarfeltet når du bestiller!

Er du kun interesseret i denne ene type vare og ikke andre, så tilbyder vi gerne at sende varen per brev. Det reducerer fragtomkostningerne for dig.

Køber du max 5 pakker Myggearmbånd, kan du vælge porto til 12kr med B-brev eller Quick Brev til 32kr.

Har du brug for 6-10 pakker Myggearmbånd, kan du vælge B-brev til 24kr eller Quick Brev til 32kr.

  • På lager
  • Leveringstid: 1-3 dage

Spørgsmål

Skriv dit spørgsmål her, og vi vender tilbage hurtigst muligt pr. mail:

Relaterede varer

Andre der købte Myggearmbånd købte også

Populært lige nu

Populært i Insekter

Andre kiggede på

 

<script>(function(){var o=document.createElement('script');o.type='text/javascript';o.async=true;o.src='https://pricetag.viabill.com/script/MIE%2BQN1n85M%3D';var s=document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(o,s);})();</script>

 

File is missing in theme klaviyo_add_to_cart.html to show content