Whocopied.me protects this content
ForsvindFugls falske hvepsebo samlet og klar til ophæng ForsvindFugls falske hvepsebo består af to komponenter Falsk hvepsebo fylder ikke ret meget når i emballage

Falsk hvepsebo

49,00 DKK

Falsk hvepsebo

Er du generet af hvepse, bier, humlebier på fx terrassen, udhænget, eller i muren, tæt på hvor I færdes. Så er her et effektivt våben. Produktet er hurtigt og nemt selv at samle og installere, vedligeholdelsesfrit og giftfrit.

At være nabo til et aktivt hvepsebo, kan være en udfordring. Hvepse kan være meget nærgående og aggressive, jo tættere på boet har placeret sig i forhold til hvor mennesker færdes og opholder sig. Og sidder man og nyder mad og drikke i nærheden, kan de hurtigt blive en plage.

Er du uheldig at være nabo til et aktivt hvepsebo, kan dette produkt hjælpe dig. Hvepse er ekstremt territoriale og holder sig langt fra andre hvepsebo. Du kan derfor med fordel placere det falske hvepsebo hvor du opholder dig udenfor.

Jo tidligere på sæsonen du er ude med det falske bo, desto bedre. Det kan nemlig helt afholde etablering af nye bo i nærheden af dit bo. 

Produktet kan placeres både inde og udenfor bygninger.

PAS PÅ med ikke at placere det falske bo lige op ad et allerede eksisterende hvepsebo, såfremt det er tæt hvor I sidder og færdes ofte. Det vil stresse hvepsene unødigt, og kan gøre dem ekstra aggressive.

Produktet kan ligeledes anvendes som forebyggelse imod bikuber (humlebi) og bireder (jordbi)

FORSVINDFUGL ANBEFALER: Placeres helst sted med læ for regn og nedtages ved kraftig vind (der flyver bier og hvepse heller ikke udenfor!)

Der er mængderabat på falske hvepsebo:

Ved køb af 2 styk 44kr per styk - SPAR 10KR!

Fra køb af 3 styk 39kr per styk - SPAR FRA 30KR!

 

Mål: 22cm bred/28cm høj

Farve: beige/brun

  • På lager
  • Leveringstid: 1-3 dage

Spørgsmål

Skriv dit spørgsmål her, og vi vender tilbage hurtigst muligt pr. mail:

Relaterede varer

Andre der købte Falsk hvepsebo købte også

Populært lige nu

Populært i Insekter

Andre kiggede på

 

<script>(function(){var o=document.createElement('script');o.type='text/javascript';o.async=true;o.src='https://pricetag.viabill.com/script/MIE%2BQN1n85M%3D';var s=document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(o,s);})();</script>

 

File is missing in theme klaviyo_add_to_cart.html to show content