Whocopied.me protects this content
Automatisk rotte- og musefælde på CO2 patron i basen Automatisk rotte- og musefælde på CO2 patron ophængt på beslag Automatisk rotte- og musefælde på CO2 patron i kassen Automatisk rotte- og musefælde på CO2 patron. Maddingsbeholderen. Ekstra kan tilkøbes Automatisk rotte- og musefælde på CO2 patron. 2 styk 16 gram medfølger. Ekstra kan tilkøbes Automatisk rotte- og musefælde på CO2 patron. Hele pakken man får. Automatisk rotte- og musefælde på CO2 patron med maddingsbeholderen indsat Automatisk rotte- og musefælde på CO2 patron. Målene på fælden.

Automatisk rotte- og musefælde på CO2 patron

1.199,00 DKK

Automatisk rotte- og musefælde på CO2 patron

 

Den automatiske CO2 rotte- og musefælde (E28) fra Yacob er magen til A24 fra Goodnature. Vores priser er bare markant lavere.

 

Fælden er giftfri og afliver humant mus og rotter.

Den er automatisk via medfølgende CO2 patron. Hver patron har ca 24 skud. 

Når musen eller rotten bevæger sig ind efter maddingen, udløses et dødbringende stempel der afliver dem på stedet.

En rendyrket effektiv automatisk dræbermaskine til dig, der bare ønsker gnaverne død og borte.

 

Placering:

Placer fælden hvor mus og/eller rotter færdes. Typisk langs væg/mur. Fælden kan stilles i basen eller monteres på mur, stolpe o.l.

Men stil ikke fælden i nærheden af småbørn og mindre kæledyr.

Endvidere skal fælden placeres i basen på terræn eller ophængt således gnaverne skal op på bagbenene. Således de døde gnavere ikke spærre adgangen for den næste.

 

Rotte-musedræberen sælges her uden en masse unødvendige ekstraudstyr og tilkøb, og til markedets absolut billigste pris.

 

Æsken indeholder:

1 automatisk CO2 fælde

1 maddingsbeholder

2 CO2 patroner (2x24skud)

1 base

1 monteringsbeslag

Illustreret vejledning på dansk

 

Madding:

ForsvindFugl sælger ikke madding eller andre fødevarer. Vi anbefaler peanut butter, gerne en fast konsistens således den ikke løber ud af beholderen. Madding virker lige godt om du bruger billig peanutbutter fremfor opreklamerede såkaldt special lokkemad til meget høje priser. Nogle har også succes med at dutte spor af peanutbutter omkring fælden, for at lokke gnaveren på rette vej.

Lokkemadsbeholderen kan bruges igen og igen. Tåler ikke maskinopvask.

 

Ekstra tilkøb:

ForsvindFugl sælger nye lokkemadsbeholdere og CO2 patroner til skarpe priser. Se releaterede produkter.

 

ForsvindFugl anbefaler altid engangshandsker når man bortskaffer skadedyr og rengør/klargør fælden generelt. Både af hensyn til din sikkerhed og hygiejne, men lige så vigtigt for ikke at efterlade din duft på fælden.

 

Husk at nok er der 24 skud per patron, men du kan ikke altid, regne med at det også efterlader 24 små lig, idet katte, ræve og fugle let kan spotte et gratis måltid. Brug eventuelt et vildkamera for at holde øje med din fælde.

 

Har du MANGE mus eller rotter, kan det anbefales at have mere end en dræberfælde i gang, for de stopper når patronen er tom. Fælderne kan sagtens stilles med ned til en meters mellemrum.

 

Her er nogle videoer på hvordan fælden virker og hvorfor navnet killller machine burde indgå i navnet:

 

 


  • På lager

Spørgsmål

Skriv dit spørgsmål her, og vi vender tilbage hurtigst muligt pr. mail:

Relaterede varer

Andre der købte Automatisk rotte- og musefælde på CO2 patron købte også

Populært lige nu

Populært i Forsiden

Populært i Rotter

Populært i Mus

Andre kiggede på