Whocopied.me protects this content
Fluefanger fælde i grønt mesh Fluefanger fælden er yderst effektiv Fluefanger fælden måler 23*33cm Fluefanger fælde er simpel at samle Fluefanger fælde er simpel at samle Fluefanger fældefungerer ved at fluerne flyver op i nettet Fluefanger fælden fanger fluerne oppe i nettet hvor de ikke kan finde ud igen

Fluefanger net

39,00 DKK

Fluefanger net

 

DANMARKS SUVERÆN LAVESTE PRIS FOR DETTE PRODUKT!

 

Fluefælde lavet af grønt mesh net med plastikbund til let og effektiv indfangning af generende fluer.

Fælden er simpel og veltestet. Fungerer ved at fluen tiltrækkes af lokkemaden placeret i skålen, på et tidspunkt vil fluen instinktivt lette igen og vil snydes op igennem tragten. Når fluen først kommet op igennem åbningen, vil den sjældent kunne finde vej ud igen og er fanget.

 

Til ophængning i områder med generende fluer.

Placeres altid mindst 20cm over terræn og gerne højere, således kun fluer kan nå lokkemaden. Kan dyr få adgang til fælden, risikerer man disse forårsager skade på fælden.

Udskift løbende lokkemaden i skålen således den er "frisk" og attraktiv for at vedholde fældens effektivitet.

Billig i drift eftersom fluer tiltrækkes af ildelugtende og lettere fordærvet mad, f.eks. halvrådden frugt. Men jo mere det lugter, desto mere vil det tiltrække ødselsædere som fluer. Så fiskeindvolde ville være optimalt, men det skal omvendt heller ikke være til gene for os mennesker.

Kan anvendes både inde og ude.

Placér fælden helst fælden i lyse omgivelser og hvor der er meget sol eftersom fluer er aktive i solskin.

Placér ikke fælden lige hvor mennesker sidder/færdes, men lidt i perifien, således man ikke generes af de tillokkede fluer.

 

Fælden er konstrueret af holdbare materialer og i princippet genanvendelig, dog er den ikke let at tømme hvorfor det anbefaldes at bortskaffe fælden af hygiejniske årsager når denne er fuld.

 

Fælden måler 23 X 33 cm

 

  • På lager

Spørgsmål

Skriv dit spørgsmål her, og vi vender tilbage hurtigst muligt pr. mail:

Relaterede varer

Andre der købte Fluefanger net købte også

Populært lige nu

Populært i Insekter

Andre kiggede på