Whocopied.me protects this content
Eksempler på ForsvindFugls runde lindrende insekt plaster Fakta om lindrende insekt plaster Der er 12 runde lindrende insekt plaster i en pakke ForsvindFugls lindrende insekt plaster beroliger selv de mindste Eksempler på lindrende insekt plaster

Lindrende insekt plaster

79,00 DKK

Lindrende insekt plaster


Det er svært at gå igennem en sommer uden at du eller dine nærmeste oplever at blive bidt eller stukket af diverse insekter, herunder myg. Nogle gange hæver eller klør det bare ulideligt. Specielt når man rejser længere væk, reagerer mennesker bare kraftigere på fx lokale myg. Nogle typer går bare igennem en svensk skov i skumringen uden et stik, og så er der os andre...

 

Her er et seriøs alternativ til at lindre kløe og hævelse. Et plaster med virkning i op til en uge. Og ikke nok med det, det falder ikke bare af under et brusebad som vi oplever med mange almindelig typer plaster.

Plasteret er rundt. Det giver mening, for det er reaktionen på insektstik og bid er oftest også rund.

 

ForsvindFugl har selv afprøvet produktet, og blev meget positivt overrasket. Det sidder simpelthen bare godt fast på huden - selv efter bad, og kort tid efter påføringen af plasteret begyndte virkningen stille og roligt at komme. Kløen forsvandt, og hævelsen begyndte at aftage. Dagen efter er resultatet markant.

 

Produktet er simpelt og let at anvende. Det fylder og vejer ingenting, så læg en pakke fast i håndtaske, kufferten, bilen.

Hver pakke kommer i en forseglet pakke. Det er vigtigt produktet bliver i denne lufttætte pakning og ikke fremme i luft og lys, for at produktet bevarer sine egenskaber best muligt.

Kan påføres OVERALT på huden. Men hæfter nok næppe af naturlige årsager på områder med meget hårvækst. Så der er endelig en fordel for mænd med aftagende hårpragt på hovedet;-)

 

Produktet er vandafvisende og tåler man bader med det.

 

Bemærk produktet beskytter dig ikke imod nye stik og bid andre steder.

 

Produktet er giftfri og uden kemikalier. Plasteret virker via gitterformteknologien. Gitterformerne justerer huden og understøtter vores lymfesystem med at dræne spyt, injiceret af insekter, hvilket lindrer kløen naturligt og medicinfrit. 

 

Produktet består af 4 ark med hver 3 mærkater. Altså 12 stk plaster i en pakke.

Materiale: Folie og tekstil.

Diameter på per plaster: 26mm

Målgruppe: Alle, inkl. gravide, spædbørn, børn, ældre osv.

Aktivstof: Produktet indeholder naturlige essentielle olier.

 

ForsvindFugl er eneste forhandler af denne type produkt i Danmark.

Er du kun interesseret i denne ene type vare og ikke andre, så tilbyder vi gerne at sende varen per brev. Det reducerer fragtomkostningerne for dig.

Køber du max 8 pakker insekt plaster, kan du vælge porto til 12kr med B-brev eller 29kr med Quick Brev.

Har du brug for over 8 pakker insekt plaster, kan du vælge B-brev til 24kr eller Quick Brev til 29kr.

  • På lager

Spørgsmål

Skriv dit spørgsmål her, og vi vender tilbage hurtigst muligt pr. mail:

Attractant size
Attractant size

Relaterede varer

Andre der købte Lindrende insekt plaster købte også

Populært lige nu

Populært i Insekter

Andre kiggede på

 

<script>(function(){var o=document.createElement('script');o.type='text/javascript';o.async=true;o.src='https://pricetag.viabill.com/script/MIE%2BQN1n85M%3D';var s=document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(o,s);})();</script>

 

File is missing in theme klaviyo_add_to_cart.html to show content