Privatlivs- og cookiepolitik

Privatlivs- og Cookiepolitik Forsvindfugl
Som så mange andre websites, så indsamler vi hos ForsvindFugl også oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og ikke bruge websitet. Vi har uddybet, hvilke informationer som vi indhenter,  deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, som er en tekstfil, der gemmes på din PC, tablet eller telefon med det formål at genkende den samt huske indstillinger og statistik.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. 

Du kan risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet har cookies fra:

    Google Analytics

 Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer.

Vi indsamler og behandler følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden e-mail.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysninger anvender vi kun til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af hvilke oplysninger og baggrunden for opbevaring. Vi opbevarer dog maksimalt dine oplysninger i fem år, der er lovkravet for opbevaring af bilag jf. Regnskabsloven.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvad du klikker på, geografisk placering, videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes kun til optimering af siden og statistik.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse skal ske til: info@forsvindfugl.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.


Hjemmesiden www.forsvindfugl.dk ejes af:

TeeAr Shops (CVR. nr. 36132655)

Jacob Paludans Vej 12

9200 Aalborg SV

 

Telefon: 2275 8899

Email: info@forsvindfugl.dk