Whocopied.me protects this content

Mågeskræmmer - Sådan flyver fuglen - Vindhastigheder

Mågeskræmmer – Vindhastigheder

- Sådan flyver mågeskræmmer fuglen ved forskellige vindhastigheder.

Vi har for det meste god vind her i Danmark, så din mågeskræmmer vil altid kunne flyve og dermed afskrække og skræmme de fugle den skal. Vi har kort beskrevet, hvordan din måge- og fugleskræmmer flyver ved forskellige vindhastigheder.

Det har vi skrevet både for at du ved det, men også fordi, at du naturligvis skal huske at nedtage din fugl til mågeskræmmeren, når det blæser for meget.

Vindhastighed

Sådan flyver fuglen

0-10 meter i sekundet

Fuglen flyver pænt, og er for det meste højt oppe i luften, men kan også jævnligt tage sving til siderne, og også dykke helt ned af og til, for så selv at finde op igen af og til.

Ved absolut laveste vindstyrke vil fuglen ikke flyve så meget, men det er nærmest utænkeligt her i Danmark.

11-15 meter i sekundet

I dette vindhastighedsinterval vil din fugleskræmmer/mågeskræmmer flyver højt oppe i luften, men ofte tag sving til siderne, og ofte tage dyk ned og selv finde op igen. Fuglen vil kort sagt bevæge sig meget mere til siderne og lave flere dyk.

16 – 30 meter i sekundet

I dette vindhastighedsinterval, der går fra kuling og op, vil vi anbefale dig, at du tage fuglen ned, for ellers vil den før eller siden falde af og gå i stykker. Teleskopstangen som mågeskræmmeren sidder på, kan også gå i stykker i dette vindinterval.

Bestilling – Sådan gør du:

 Klik HER

 Ring på 2275 8899

 Send bestilling via e-mail: info@forsvindfugl.dk