Whocopied.me protects this content

Mågeskræmmer - Det rigtige valg

Mågeskræmmer – Det rigtige valg

Oplagte anvendelsessteder

En mågeskræmmer kan i princippet benyttes over alt. Teleskopstangen skal blot kunne monteres og fuglen skal kunne flyve uden at flyve ind i hegn, hæk, træer og bygninger.

En mågeskræmmer kan placeres over alt, og har du udfordringer med, at fundamentet ikke egner sig til et jordspyd, så kontakt os, for så har vi gode og sikre alternative løsninger til montering på fx:

 Erhvervsbygninger

 Gavle

 Parkeringspladser

… og mange flere steder.

Alle fugle kan mågeskræmmeren skræmme.

Vores fugle skræmmer ikke kun måger. Vi har viden og erfaring med at mågeskræmmeren stort set skræmmer alle de fugle væk, der måtte være i en rimelig radius fra mågeskræmmeren.

Så nedenstående fugle kan du godt regne med sandsynligvis er i stand til at holde på afstand uanset hvilke fugle du gerne vil holde væk:

Mågeskræmmer fuglen er så realistisk, at når mennesker ser den fra afstand så ser den så realistisk ud, at der ikke umiddelbart kan kendes forskel på mågeskræmmerfuglen og en ægte fugl.

Det ligner en ægte fugl og den flyver også sådan.

En af årsagerne er, at den flyver som en ægte fugl – dykker ned, og flyver op igen, svajer fra side til side. Fuglen er ganske enkelt konstrueret så fint, at denne mekanisme og dette flyve mønster opretholdes konstant. Så her har vi at gøre med en rigtig fugleafskrækker – et godt og gedigent fugleskræmsel. Mågeskræmmeren er således ikke legetøj, da den kan dykke og lave pludselige bevægelser, så børn bør ikke lege med en mågeskræmmer fugl. Dog er det helt ufarligt, da der ikke er spidse ender o.l. på fuglen.

Referencer og historier fra kunderne.

 Kunde justerer fugl efter et par måneder og i løbet af blot 15-20 minutter, hvor fuglen ikke er flyvende vender flere måger retur – men så snart mågeskræmmer fuglen flyver igen, forsvinder mågerne.

 Flere kunder har sagt: ”Mågerne i vores område er der ikke mere…”

 Kunde har skrevet:”vi kan nu se, at de fugle der var her før og generede os – de er nu væk”.

Bestilling – Sådan gør du:

 Klik HER

 Ring på 2275 8899

 Send bestilling via e-mail: info@forsvindfugl.dk