Heavy duty stang, forstærket roterende øje, og sammenfoldet 7m teleskopstang Heavy duty stang, forstærket roterende øje, og sammenfoldet 7m teleskopstang Heavy duty stangens forstærkede øje kan rotere 360 grader 7 m Heavy duty teleskopstang sammenfoldet Heavy duty stangen

Heavy duty teleskopstang 7 meter til mågeskræmmer

1.499,00 DKK

Heavy duty teleskopstang 7 meter til mågeskræmmer

ForsvindFugls professionelle serie er vores blå heavy duty teleskopstang.

Der er tale om en opgraderet standard teleskopstang. Den er designet til at flyve tungere og større vindposer eller drager i stærkere vind. Den kommer i længderne 4,5,6,7,8.5 og 10m. 

Selv teleskopstangen består af en stærkere forstærket glasfiber konstruktruktion. Selve øjet på spidsen af stangen er også forstærket og tykkere, men samtidigt endnu mere fleksibel og smidig. Metaløjet på toppen kan nemlig rotere 360 grader rundt. Det mindsker presset på teleskopstangen, samtidigt med at det sikrer en mere sikker og præcis flyvning af skræmmedrager eller vindposer. Vægt: 1.235gr

Denne teleskopstang er designet til forblæste områder, fx nær kyster og åbne landskaber. På trods af det anbefaler ForsvindFugl at man tager sin stang og fugl ned ved +15m/sek.

1m glasfiber jordspyd med følger altid ved køb af teleskopstang.

ForsvindFugl har skarpe priser uden at gå på kompromis med kvalitet, således ligger denne også under markedsniveauet.

 

Pt. er ForsvindFugl kun lagerførende med denne 7m heavy duty teleskopstang, men vi supplerer løbende op med de resterende længder.

  • På lager
  • Leveringstid: 1-3 dage

Relaterede varer

Populært lige nu

Populært i Forsiden

Populært i Tilbehør til mågeskræmmer

Andre kiggede på