Whocopied.me protects this content

Handelsbetingelser

ForsvindFugl leverer produkter, der kan sikre imod fugle i nærheden af dig og dit område.

Se vores handelsbetingelser herunder og kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål.

Kvalitet

Alle vores produkter er i høj kvalitet og vores leverandører har mange års erfaring. Derfor er du altid sikker på et godt produkt fra ForsvindFugl.

Priser

Alle vores angivne priser er i danske kroner (inklusiv moms).

Udover eventuelle forsendelsesomkostninger er der ingen ekstra omkostninger.

Vi sender primært varer med Postnord, GLS, eller Bring således kundens forsendelse er forsikret ved eventuel bortkomst.

FRI fragt fra ordrer på 4.000DKK

Reklamationer

Hvis du opdager at produktet er defekt, så skriv til os (oplys fakturanummer), så vi kan hjælpe dig til at rette fejlen eller ombytte varen.

Varer med fejl ombyttes uden ekstraomkostninger for dig.

Vi giver dig en reklamationsret på to år. Det vil sige, at du har ret til at klage over mangler ved varen i to år fra levering. Og du kan klage over alle fejl, der har været til stede på leveringstidspunktet. Du skal reklamere inden for rimelig tid, hvilket er inden 2 måneder efter man har konstateret fejlen eller manglen.

I de første 6 måneder kan fejl og mangler formodes at have været der på købstidspunktet, og vi ombytter derfor altid inden for denne periode.

Efterfølgende skal du som køber godtgøre, at fejlen var til stede på købstidspunktet.

Retur, fortrydelse, og bytning

Du har desuden fuld returret i 30 dage fra du modtager varen. Husk altid at oplyse fakturanummer og dit kontonummer. Når vi har modtaget returvaren, kan du forvente dine penge retur inden for to uger

Du har desuden 14 dages fortrydelsesret, hvis du som forbruger anvender din fortrydelsesret, skal ForsvindFugl tilbagebetale hele det beløb, som du har betalt, inklusiv vores forsendelsesomkostninger m.m. Det eneste ForsvindFugl  kan kræve er, at du som kunde  selv betaler egne forsendelsesomkostninger i forbindelse med returnering af varen

Ønsker du at returnere varer, betaler du selv forsendelsesomkostningerne for at sende varerne retur.

Ved returnering er det vigtigt, at du har dokumentation fra Postnord, GLS, eller anden tranportør på at du har returneret varen til os.

Du kan IKKE fortryde dit køb ved enten at nægte at modtage eller afhente varen, uden tydeligt at have meddelt os skriftligt at du har fortrudt dit køb. Såfremt køber undlader at meddele ForsvindFugl at denne har fortrudt, vil køber blive pålagt at betale diverse forsendelsesomkostninger dette har påført ForsvindFugl. Fortryder køber sit køb skal køber selv betale eventuelle omkostninger til returnering til ForsvindFugl (se adresse i bunden af siden).

HUSK at du gerne må afprøve varen. Lever den ikke op til dine forventninger, vil vi altid enten bytte varen eller returnere dine penge jf. ovenstående.

Hvis du skulle komme ud for at vi har leveret dig en forkert vare, bedes du ved returneringen oplyse fakturanummer og betegnelsen for det produkt du skulle have modtaget. Så sender vi den rigtige vare til dig med en returlabel til at returnere den forkerte vare i.

Har du selv bestilt en forkert vare, kan du selvfølge returnere den og bestille en ny vare. Du skal selv betale for returneringen af den forkerte vare.

Når du ønsker at ombytte en vare, skal du medsende et brev ved varen, hvor du beskriver hvad du ønsker, og desuden oplyse et telefonnummer, hvis vi har spørgsmål til dig.

Betaling

Vi sender med din bestilling en følgeseddel, hvor der står hvad du modtager samt information om hvilket beløb du skal betale, fakturanummer og reg. og kontonummer til vores bankforbindelse. Hvis du har betalt online på vores website med kreditkort, trækker vi først beløbet, når vi har afsendt varen til dig.

Levering

Ved alle produkter fremgår leveringstiden for det enkelte produkt, således du ved, hvor hurtigt vi kan levere din bestilling.

Vi bestræber os på altid at sende din ordre samme dag eller først komne hverdag.

Vi sender alle varer med Post Nord pakkepost, GLS, eller Bring så alle forsendelser er forsikret ved eventuel bortkomst.

Emballage og forsendelser

Hos ForsvindFugl går vi op i god service, kvalitet og gode priser til vores kunder. Det opnår vi bl.a. ved købe stort ind og minimere omkostningerne. Derfor kan vores kunder være ude for at deres pakke ikke er en standardkasse, men een vi selv har konstrueret. En del af vores varer er nemlig ikke systemkonforme, og vanskelige at finde korrekt prisvenlig emballage til. Samme kan også opleve vi genbruger kasser til videreforsendelse af varer. Det gør vi selvfølgelig også med miljøet i baghovedet.

Fortrolighedspolitik

ForsvindFugl forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. ForsvindFugl vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. ForsvindFugl vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse

Udsolgte varer/restordre

Hvis din bestilte vare mod forventning er udsolgt eller forsinket, modtager du automatisk en mail herom med information om forventet leveringstidspunkt.

Kontakt os

Kundeservice træffes alle hverdage fra kl. 10.00 – 14.00 på 2275 9988. Du kan også altid emaile os på info@forsvindfugl.dk


Returvarer sendes til:

ForsvindFugl
Jacob Paludans Vej 12
9200 Aalborg SV

Handelsbetingelserne kan blive opdateret løbende.