FAQ

FAQ - ForsvindFugl

 

1. Hvem er ForsvindFugl?

ForsvindFugl har eksisteret siden 2015.

TeeAr Shops købte i januar 2020 TSI Groups skadedyrsforretning. TeeAr Shops opererer indenfor forskellige forretningsområder i Danmark.

Vi er placeret i Aalborg. Vi har samlet vores samarbejdspartneres mest attraktive produkter på ForsvindFugl, og er derfor sikre på, at vores produkter vil få stor opmærksomhed.

Høj kvalitet i vores kundeservice er vores absolutte største kompetence. Det vil du opleve, hvis du handler hos os.

 

2. Hvordan er leveringstiderne på produkterne?

Alle produkter har maksimal leveringstid på 14 dage. Skulle der, mod forventning, være leveringstid på mere end 14 dage, så bliver der informeret om det allerede ved bestilling af produkterne.

Vores mål er altid at levere indenfor 1-3 hverdage.

 

3. Medfølger der guide til produkterne?

Alle produkter har som minimum en vejledning, og næsten altid en grundig guide på Dansk.

 

4. Hvordan er kvaliteten på produkterne hos ForsvindFugl?

Eftersom alle vores produkter er nøje udvalgt og testet af os selv i en periode, så er du som kunde også sikret produkter i den rette kvalitet og som vi selv har testet og dermed har den fornødne viden til at rådgive dig om det købte produkt.

 

5. Hvordan er produkterne udvalgt?

Vores produkter er en god blanding af niche produkter som du ikke finder så meget andre steder og så produkter som du finder andre steder (detailhandel m.v.). Målet med produktudvalget er at have et stort udvalg af nicheprodukter som vi synes er interessante og som vi også tror vores kunder synes er interessante.